Ledelse
Holder seg langt unna kjedevirksomhet
Bjørn Tore Furset eier Tjuvholmen Sjømagasin, Ekebergrestauranten, Grilleriet og 19 andre enheter i samme bransje, men driver ingen tradisjonell kjede. Alle restaurantene er ulike.Professor i markedsføring ved Handelshøyskolen BI, Ragnhild Silkoset, mener Furset treffer spikeren på hodet med strategien.
Restaurantene til Bjørn Tore Furset er så forskjellige at ingen kan se at de har samme eier. Tjuvholmen Sjømagasin i Oslo har eksempelvis spesialisert seg på fisk og skalldyr. Innen sin nisje tilbyr de blant annet mat i løsvekt, lettere måltider i butikken, forreningslunsjer og større måltider i en stor restaurant.
Grilleriet, som ligger i Folketeaterpassasjen, har en annen profil. Her reklameres det med «råskap fra grillen». Her lukter det ulmende trekull og maten tilbredes på kullgrill for innendørsbruk. Både menyene og konseptene er ulike.
Hver restaurant, sin personlighet
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 715,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2700,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 199,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2290,-
KJØP