Ledelse

Holder seg langt unna kjedevirksomhet

Bjørn Tore Furset eier Tjuvholmen Sjømagasin, Ekebergrestauranten, Grilleriet og 19 andre enheter i samme bransje, men driver ingen tradisjonell kjede. Alle restaurantene er ulike.Professor i markedsføring ved Handelshøyskolen BI, Ragnhild Silkoset, mener Furset treffer spikeren på hodet med strategien.

Publisert Sist oppdatert

Restaurantene til Bjørn Tore Furset er så forskjellige at ingen kan se at de har samme eier. Tjuvholmen Sjømagasin i Oslo har eksempelvis spesialisert seg på fisk og skalldyr. Innen sin nisje tilbyr de blant annet mat i løsvekt, lettere måltider i butikken, forreningslunsjer og større måltider i en stor restaurant.

Grilleriet, som ligger i Folketeaterpassasjen, har en annen profil. Her reklameres det med «råskap fra grillen». Her lukter det ulmende trekull og maten tilbredes på kullgrill for innendørsbruk. Både menyene og konseptene er ulike.

Hver restaurant, sin personlighet

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS