Ledelse

Næringsminister Monica Mæland.

Mæland møter styreledere

Næringsminister Monica Mæland møter styreledere i selskaper med statlig eierandel for å diskutere selskapenes arbeid med mål og strategier, blant annet innenfor mangfold og likestilling.

Publisert Sist oppdatert

Invitasjonen har gått til alle styrelederne i selskaper hvor statens eierskap forvaltes av Nærings- og fiskeridepartementet og Kommunalbanken, til sammen 30 selskaper.

En god forståelse av selskapenes mål og retning er viktig for å ivareta statens aksjonærverdier, mener Mæland.

– Jeg møter styrelederne jevnlig for å formidle forhold staten som eier er opptatt av og for å legge til rette for å utveksle erfaringer mellom selskapene. Vi lever i en tid med store og til dels uforutsigbare forandringer. Det er enda mer krevende enn før å stake ut rett kurs. Jeg er opptatt av hvordan styrene arbeider for å fastsette mål for selskapene som de vil styre etter og strategier for å nå de etablerte målene, sier næringsminister Monica Mæland.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS