Ledelse
Da Ole Gunnar Solskjær (t.v) kom inn som trener i Molde første gang, ble mange detaljer endret. Garderoben ble bygd om, klubben ansatte en kokk, det ble stilt nye krav til kosthold, livsstil og innsats på trening. Molde vant serien det året. T.h. Daniel Berg Hestad tar med seg lærdommen i sin nye trenerkarriere.
NTB-scanpix.
Mikroledelse: Solskjær tok tak i detaljene
Da Ole Gunnar Solskjær først ankom Molde fotballklubb som trener, måtte spillerne forholde seg til et helt nytt regime.
Blant annet skulle måltidene spises sammen, og maten ble laget av en håndplukket klubbkokk. Mangeårig MFK-kaptein Daniel Berg Hestad mener detaljstyring er helt nødvendig for å lykkes – men det bør ikke prates for mye, advarer han.
– Solskjær er veldig flink med detaljer. Han tok med seg engelskmennene som røsket litt opp i systemet her, slik at spillerne fikk optimale arbeidsforhold, både i garderoben, med maten og så videre. Det var en rød tråd i alt. Det har gjort at vi har løftet oss som klubb, sier Berg Hestad.
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 715,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2700,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 199,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2290,-
KJØP