Ledelse

Da Ole Gunnar Solskjær (t.v) kom inn som trener i Molde første gang, ble mange detaljer endret. Garderoben ble bygd om, klubben ansatte en kokk, det ble stilt nye krav til kosthold, livsstil og innsats på trening. Molde vant serien det året. T.h. Daniel Berg Hestad tar med seg lærdommen i sin nye trenerkarriere.

Mikroledelse: Solskjær tok tak i detaljene

Da Ole Gunnar Solskjær først ankom Molde fotballklubb som trener, måtte spillerne forholde seg til et helt nytt regime.

Publisert Sist oppdatert

Blant annet skulle måltidene spises sammen, og maten ble laget av en håndplukket klubbkokk. Mangeårig MFK-kaptein Daniel Berg Hestad mener detaljstyring er helt nødvendig for å lykkes – men det bør ikke prates for mye, advarer han.

– Solskjær er veldig flink med detaljer. Han tok med seg engelskmennene som røsket litt opp i systemet her, slik at spillerne fikk optimale arbeidsforhold, både i garderoben, med maten og så videre. Det var en rød tråd i alt. Det har gjort at vi har løftet oss som klubb, sier Berg Hestad.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS