Ledelse

Beklager ikke

Styreleder Grace Reksten Skaugen beklager ikke at adm.dir. i eiendomsselskapet Entra, Erik Løfsnes, måtte gå, etter at Riksrevisjonen nå kommer med kraftig kritikk av virksomheten.

Publisert Sist oppdatert

Rapporten «Kjøp og salg av eiendommer i Entre Eiendom» bruker ord som «uryddighet i beslutning om salg av og svak intern kommunikasjon» og «Det kan derfor stilles spørsmål ved om Entra Eiendom oppnådde gunstigst mulige betingelser ved transaksjonene knyttet til Cort Adelers gate 33 og Fritzers gate 12», skriver Dagens Næringsliv.

Rapporten viser også til manglende dokumentasjon og mener også at statlige Entra har arbeidet på kanten av det formål Stortinget har fastlagt for selskapet. Styreleder Skaugen beklager ikke at Løfsnes måtte gå i forkant av denne rapporten.

- Nei, styrets manglende tillit gikk jo blant annet på manglende dokumentasjon, og kom etter en lang og grundig vurdering, sier hun til Dagens Næringsliv.

Entra Eiendom forvalter om lag en million kvadratmeter, har 140 ansatte og omsatte for om lag 1,2 milliarder kroner i fjor.

Powered by Labrador CMS