Ledelse

Droppet styremøte - dro på fest

Da han kom inn i styret i Norske Skog etter å ha kritisert selskapet over lengre tid prioriterte Øystein Stray Spetalen å dra på fest i St. Tropez fremfor å delta på styremøte.

Publisert Sist oppdatert
4. og 5. juni hadde styret i Norske Skog sitt første møte med investor Øystein Stray Spetalen som nestleder. Ifølge Dagens Næringsliv ble flere styremedlemmer forundret da Spetalen valgte å forlate styremøtet i løpet av den første dagen, for å rekke 51-årsdagen til investor Ola Mæle i St. Tropez.

- Jeg er for å si det pent overrasket over prioriteringene hans, sier hovedtillitsvalgt og styremedlem i Norske Skog, Stein Roar Eriksen til Dagens Næringsliv. Selv forklarer Spetalen at han hadde mottatt invitasjonen til Mæles fest seks måneder tidligere, og var tilgjengelig på telefon for styret mens han var borte fra møtet.
- Det at enkelte referer til saker og deltagelse til styrerepresentanter til media forbedrer dessverre ikke arbeidsvilkårene for hverken administrasjonen eller styret i Norske Skog. Det skader og vanskeliggjør beslutninger som må til for å løse de oppgavene aksjonærene har satt oss til å gjøre, sier Spetalen.

Powered by Labrador CMS