Hotell

Mesterkokken med mange talenter

Kvitnes gård er ikke som alle andre restauranter. Mesterkokken er ikke bare kokk, han er også slakter og gartner.

Publisert Sist oppdatert

Mesterkokk Halvar Ellingsen har jobbet på flere av Norges beste restauranter: Bagatelle, Palace Grill og Arakataka, for å nevne noen. Han er tidligere Norgesmester og har vært på kokkelandslaget. Han endte opp som kjøkkensjef på Kvitnes gård, hvor det var mulig å tilrettelegge for en kompromissløs tilnærming

Restauranten som ligger i Lofoten åpnet 14. februar 2020. En knapp måned senere måtte de stenge ned, og det skulle dessverre skje flere ganger. Første gang 12. mars i 2020, igjen i januar 2021 og siste gang i påskeferien. Alle ble permittert, bortsett fra han som jobber med å passe på dyrene, som kun jobber 10 prosents stilling.

På spørsmål om de ble tvunget til å stenge, svarer han at de strengt tatt ikke ble det, men at det ikke ga noen mening å holde åpent da avbestillingene strømmet på.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS