aslak bonde

Statsminister Erna Solberg og regjeringen har bestemt at regjeringsmedlemmer skal gå foran i vaksinekøen av beredskaps­årsaker. Men regjeringsmedlem og helseminister Bent Høie vil ikke.

Oppløsningstendenser

Spørsmålet om vaksinering av stortingsrepresentanter er lite viktig, men det vi ser av egenrådige og tonedøve statsråder kan ha stor betydning. Tegnene på slitenhet er tydelige, skriver Aslak Bonde.

Publisert Sist oppdatert

Aslak Bonde analyserer norsk politikk for Dagens Perspektiv.

ANALYSE | Dette må ha vært en av regjeringens verste korona-uker. Den kunne ha blitt så bra – med gjenåpning i Oslo og lettelser på restriksjoner landet rundt. Selv herrelandslaget i fotball fikk en hjelpende hånd fra regjeringen:

Landslagssjefen fikk ta med seg spillere fra norsk eliteserie til landskampene som skal være i Spania. Mens karanteneregelverket fortsatt er superstrengt, skal fotballspillerne slippe hotell og få lov til å trene og spille kamp med en gang de kommer tilbake til Norge.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS