Nyskaping

Administrerende direktør Ole Robert Reitan i Rema 1000 vil ha mer kylling.

Rema bygger ny kyllingfabrikk

Rema 1000 vil etablere en ny og større fabrikk for Norsk Kylling i Midt-Norge for å tilfredsstille etterspørselen etter hvitt kjøtt i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ser tydelige tegn på at kundene våre ønsker sunnere mat, og i større grad velger hvitt kjøtt. For å imøtekomme disse ønskene, bygger vi ny fabrikk for å kunne produsere mer hvitt kjøtt. Dette vil sikre framtida for produksjonen av hvitt kjøtt i Midt-Norge, sier administrerende direktør Ole Robert Reitan i Rema 1000 i en pressemelding.

Forbrukertrender viser økt konsum av hvitt kjøtt, og særlig med bakgrunn i økt fokus på helse og ansvar.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 750,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2835,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 205,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2400,-

KJØP

Powered by Labrador CMS