Nyskaping
Administrerende direktør Ole Robert Reitan i Rema 1000 vil ha mer kylling.
Dagligvarehandelen.
Rema bygger ny kyllingfabrikk
Rema 1000 vil etablere en ny og større fabrikk for Norsk Kylling i Midt-Norge for å tilfredsstille etterspørselen etter hvitt kjøtt i Norge.
– Vi ser tydelige tegn på at kundene våre ønsker sunnere mat, og i større grad velger hvitt kjøtt. For å imøtekomme disse ønskene, bygger vi ny fabrikk for å kunne produsere mer hvitt kjøtt. Dette vil sikre framtida for produksjonen av hvitt kjøtt i Midt-Norge, sier administrerende direktør Ole Robert Reitan i Rema 1000 i en pressemelding.
Forbrukertrender viser økt konsum av hvitt kjøtt, og særlig med bakgrunn i økt fokus på helse og ansvar.
– Vi må bygge for fremtidens markedssituasjon, og må optimalisere Norsk Kyllings verdikjede. Som en følge av dette ser vi at Norsk Kyllings fabrikk på Støren dessverre ikke har tilstrekkelig kapasitet, sier Reitan.
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 715,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2700,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 199,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2290,-
KJØP