Ledelse

– Jeg glad det gikk i den rekkefølgen, først politiker, så embedsmann. Jeg tror ikke jeg ville blitt noen god politiker hvis rekkefølgenvar motsatt.

Raus og romslig med ryggrad

Lae er sosialpolitisk engasjert, og har alltid ment at det offentlige har et særskilt ansvar for de aller svakeste i samfunnet.

Publisert Sist oppdatert

Erling Lae er et menneske som er opptatt av alle rundt seg. Han har rykte på seg for å være en raus kar som møter folk med respekt, både som unike mennesker, politikere - og bedriftsledere.

– Har noen et annet ståsted enn meg selv, er jeg glad for det, sir han. – Da har vi noe meningsfylt å diskutere. Det er livsfarlig for en leder å bare omgi seg med ja-mennesker og personer som mener det samme, fortsetter han.

– Det er veldig viktig å sørge for korrektivene. Man skal søke motforestillinger, slik at man kan få korrigert kursen. En leder sa til meg: husk at du skal ikke være redd for å knytte til deg den som skinner mer enn deg selv. For da blir du selv opplyst.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS