Samfunnsstyring

Et fontenehus er et arbeidsfellesskap for mennesker som har eller har hatt en psykisk sykdom. Husene tilbyr en arbeidsrettet rehabilitering med sosialt fellesskap, skriver Elisabeth Nørgaard og Anka Ødegaardshaugen. Illustrasjonsfoto: Carlo107 | iStock Photos

Synspunkt | Reidar Holst Christensen: Rådende politikk gir ikke bedre helsetjenester til befolkningen

Det er flott at Per Olav Lundteigen ønsker å klargjøre, men det er vanskelig å få øye på hva som er klarere, skriver Reidar Holst Christensen i sitt tilsvar på Lundteigens kronikk.

Publisert Sist oppdatert

Reidar Holst Christensen er fagsjef for helse og velferd i NHO Geneo, landsforeningen for helsenæring, velferd og oppvekst.

Lyst til å sende oss et innlegg? E-post-adressen er synspunkt@dagensperspektiv.no

SYNSPUNKT: For gjennom å angripe både NHO Geneo og våre medlemmer, som hver dag bidrar til å sikre gode helse- og velferdstilbud, er det lett å tolke dette som en tåkelegging og et forsøk på å bortforklare de alvorlige konsekvensene Senterpartiets og regjeringens politikk får for helse- og velferdstilbudet i Norge.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS