Arbeidsliv

Er du over 50? Det er jobb for deg også, men i snitt bruker 50-åringen 2 måneder lengre tid på å skaffe seg ny stilling, så du bør være litt ekstra tålmodig.

13 tips som vil hjelpe deg å skaffe deg jobb

For noen kan det virke overveldende å skulle kjempe seg inn i arbeidslivet igjen etter å ha mistet jobben. Her får du 13 tips som styrker muligheten for å få en ny jobb raskt.

Publisert Sist oppdatert

Bemanningsbyrået Randstad har kommet med en liste med råd om hvordan du skaffer deg ny jobb etter å ha mistet jobben av ulike årsaker. Det kan være på grunn av nedbemanning, oppkjøp eller at du selv har valgt å ta sluttpakke uten noe å gå til.

Arbeidsledighet kan virke skremmende for de fleste. Uansett om du er optimistisk til arbeidsmarkedet har de fleste forpliktelser som lån, faste regninger og familie som gjør at man ikke klarer seg lenge uten inntekt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS