Økt bruk av hjemmekontor og fjernarbeid er den varige endringen i norsk arbeidsliv etter pandimien heter det i rapporten fra Stami, her ved direktør Therese N. Hanvold.
Økt bruk av hjemmekontor og fjernarbeid er den varige endringen i norsk arbeidsliv etter pandemien viser rapporten fra Stami, her ved direktør Therese N. Hanvold.

NY RAPPORT OM HELSE OG ARBEIDSMILJØ

Arbeidslivet er normalisert, hjemmekontoret er unntaket

Arbeidslivet er omsider normalisert etter pandemien, konkluder forskerne i Stami. Det tydelige unntaket er bruken av hjemmekontor, som er doblet siden før pandemien. 

Publisert Sist oppdatert

I dag kom faktaboka fra Statens arbeidsmiljøinstitutt  (Stami) om arbeidsmiljø og helse. Den er utarbeidet av medarbeidere ved område for Nasjonal overvåking av arbeidsmiljø og -helse. Den utgis hvert tredje år, og dette er den sjette i rekken. Rapporten beskriver status og utviklingstrekk for over 50 ulike arbeidsmiljøindikatorer som forskningen viser at har betydning for sysselsattes helse, fravær og frafall. 

Rapporten ble presentert klokka 09:00 onsdag formiddag med hele trepartssamarbeidet på plass: arbeidsminister Tonje Brenna, LO-leder  Peggy Hessen Følsvik og NHOs direktør for arbeidsliv, Nina Melsom. 

Lang vei å gå

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS