Arbeidsliv

UFORUTSIGBART: – Det finnes ingen forutsigbarhet i systemet. Jeg vet ikke om noen andre bransjer der alle jobbene blir lagt i vektskåla hvert fjerde år, sier hovedtillitsvalgt Frode Monsen i Din Utvikling.

Masseoppsigelser etter tap på Nav-anbud

Din Utvikling har vært den største leverandøren av tiltak til Nav. Nå må selskapet si opp 120 ansatte etter sviende tap i anbudskonkurranser.

Publisert Sist oppdatert

For fem år siden besluttet regjeringen å sette Nav-tiltakene avklaring og oppfølging ut på anbud. Det innebar at kommersielle selskaper kunne konkurrere om kontrakter som tidligere var forbeholdt forhåndsgodkjente attføringsbedrifter.

Din Utvikling var den store vinneren i anbudskonkurransene som ble gjennomført i 2015 og 2016. Selskapet vant store kontrakter i en rekke fylker og ekspanderte raskt. Både i 2016 og 2017 var selskapet den største leverandøren av tiltak til Nav. I fjor var det bare Fretex som var større.

Anbudstap i Viken

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS