Advokat Christine Frølich Jacobs (til venstre) i Advokatfirmaet Føyen og partner og HR-konsulent  Hege Lunder i Amesto People & Culture har begge lang erfaring med saker om hvordan ansattes forhold på fritiden kan få konsekvenser for arbeidsgiver. Foto: Arne Kongsnes
Advokat Christine Frølich Jacobs (til venstre) i Advokatfirmaet Føyen og partner og HR-konsulent Hege Lunder i Amesto People & Culture har begge lang erfaring med saker om hvordan ansattes forhold på fritiden kan få konsekvenser for arbeidsgiver.

– Styr følelsene når ansattes privatliv blir arbeidsgivers problem

Det skjer daglig i norske bedrifter: Ansattes privatliv blir arbeidsgivers problem. Hvordan håndterer du det som leder? Fasiten er ikke gitt og fallgruvene er mange, advarer ekspertene.

Publisert Sist oppdatert

«Når de ansattes privatliv blir arbeidsgivers problem» var temaet på torsdagens Føyen-frokost i Oslo, med advokat Christine Frølich Jacobs i Advokatfirmaet Føyen og partner og HR-konsulent Hege Lunder i Amesto People & Culture som innledere.

– Dette er et alvorlig tema som det sjelden snakkes høyt om. Gråsonene er mange, sier de to ekspertene til Dagens Perspektiv.

Hovedbudskapet er klart: Slike saker utløser sterke følelser i hele bedriften.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS