Ledelse

Tom Karp er professor i ledelse ved Høyskolen Kristiania og professor 2 ved Høgskolen Innlandet og Universitetet i Sørøst-Norge. Han har skrevet en rekke bøker om ledelse. Nå er han aktuell med den utfordrende boken 'Å lede i usikkerhet'.

− Vi har for mange ledere her i landet

Fremtiden er mer usikker enn på lenge. Da er det ikke flere ledere i en topptung sentraladministrasjon Norge trenger, men at makt delegeres slik at problemer kan løses der de oppstår.

Publisert Sist oppdatert

En moderne organisasjon har færre ledere og lar flere beslutninger fattes i førstelinjen. Det må til i en tid der usikkerhet er det sikreste framtidsscenariet, heter det i ny bok om ledelse.

− Flere ledere gir oss nødvendigvis ikke flere bedre ledere, sier professor ledelse ved Høyskolen Kristiania, Tom Karp.

Han har begått en fersk bok med en skummel aktuell tematikk, «Å lede i usikkerhet». Karps bok tar for seg hvordan virksomheter kan håndtere «strukturell, systematisk og permanent usikkerhet» − noe som ganske presist beskriver den situasjonen verden står midt oppi for tiden.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS