Ledergruppa i Opak, fra venstre adm.dir Lars Anders Larsen, leder for marked Magnus Kolberg Eriksen, økonomidirektør Ingunn Væringstad og Glenn Bjørsrud, leder for forretningsområder.
Da bedriften Opak skulle begynne å trene på å samarbeide bedre internt, startet de med ledergruppa. Fra venstre: adm.dir Lars Anders Larsen, leder for marked Magnus Kolberg Eriksen, økonomidirektør Ingun Væringstad og Glenn Bjørsrud, leder for forretningsområder.

– Omorganisering er ikke alltid svaret

I Opak trener de på å samarbeide bedre i team og på tvers i organisasjonen. – Dette har vært avgjørende for at selskapet har gått fra svak lønnsomhet til å styre mot et historisk godt resultat , sier administrerende direktør Lars Anders Larsen.

Publisert Sist oppdatert

Opak AS selger et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, de har 125 ansatte og omsatte i fjor for 195 millioner kroner. Etter noen år med svak lønnsomhet, valgte ledergruppa å ta et litt «annerledes» grep og nå styrer de mot det adm. dir Lars Anders Larsen omtaler som et «historisk godt resultat for 2024».

De begynte å jobbe med å forbedre kvaliteten på samarbeidet internt i bedriften gjennom å bedre relasjonene mellom folk, og de startet med ledergruppa.

 Administrerende direktør Lars Anders Larsen, er tydelig på hvorfor han mener dette måtte til. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS